Love is in the air!

Hej på er alla spralliga vårtokar!!
Ja, jag kan väl inte säga att jag är en av dem, blir mest bara trött och tung i bollen när det är pollen ute....HAHAHA va ja rimma fint! :P
Tänkte skicka några vårbilder på mina älsklingar, eller de är ju ganska gamla eftersom det är snö kvar på dem, men så här hade vi det bland de första vaaaarrrmmmmaaa dagarna!! ::
gr?ver upp v?rendexter med calle och mormor

Och sedan efter en hel dag ute i solen och värmen så såg Dexter ut så här:

och s? h?r slutar dagen...
Trött i mössan vart han, och sov gott hela kvallen!

ballongerI söndags (den 22/4) var det Jonas stora dag och den firade vi ute i  Skärpe med mycket främmande och presenter. Av mig fick han en övernattning på Hotel Elite Knaust i Sundsvall som vi ska genomföra nästa helg, med trerätters middag, frukost på morgonen och "Mouserat vin, frukt, choklad och färska blommor..." Är det nån som INTE blir avis! hihi

Sedan har jag ju inte hunnit visa någon bild på vår nya familjemedlem....kan ju bero på att jag skriver på tok för sällan. Men om jag får lov att presentera ELVIS:
Elvis i egen h?g person...ehh....katt....E han inte fin?!?!?!

Nu ska jag pussa lite på min karl innan jag ska fara och jobba.....IGEN!! tänk att det aldrig tar slut på jobb! :S
Puss och kram cyckelram!!


" Det finns labradorer och så finns det labradorer och så fanns det en Falcon"
                                                                 -Mamma

Falcon

Mocca Made´s Falcon

13/8-2001 - 24/4-2007




"His golden heart stop beating, his  body put to rest.
God broke our hearts to prove to us that he only takes the best."

Hoppas du är lycklig och inte har ont mer vännen!!

Uppdatering...IIIGEN!!!

Jag är ju hopplösa....aldrig kommer jag ihåg att skriva i min blogg och jag kan tänka mig att många har tröttnat och gett upp att läsa....men här är jag iaf.
Så, vad har hänt sedan sist? ! *undrar* Jo:

* Jag och Dexter har varit på en helgresa ner till Gävle och fick träffa en hel massa andra Lancashire Heelers. Han var på sin första utställning och det gick bra...eller ja han blev sist och fick inga många rosetter men han skötte sig jättefint. Och Susanne tröstade med att om han hade blivit ställd för en ras-specialist så hade han blivit mycket bättre placerad.

* Karrå har anlänt! Hon och Åsa är på praktik i tre veckor (har en vecka kvar) och det är ganska skönt att rå om lillasyster lite. Fast vi går ju som om varandram hon jobbar till två på natten och jag kliver upp vid sex så när jag kommer hem vid fyra så har hon farit på jobbet. Men nu i påsk är hon och Åsa ledig så nu har Pelle bytt plats med Åsa. Sedan så håller jag både tummar och tår att hon bestämmer sig för att flytta hit i sommar.....*hoppas*

* I påsk så har vi fullt hus: mina troll + Moa (Jossans gamla tant) + Pumpkin (Karrås gamla tant och Calles mormor)

* Jag jobbar och står i, har skickat in ansökan till högskola och håller tummarna även där att jag ska komma in. Skulle va kul att få komma igång med det!! Så att jag kan bli klar.
Jag har en helt annan känsla nu när jag arbetar än när jag arbetade inom kommun: nu vet jag vad "yrkesstolthet" betyder. Jag trivs jättebra och är mycket stolt över att få arbeta på sjukhuset och ser det som ett privilegie. Och DESSUTOM verkar de nöjda med min insats!

Nej nu ska jag gå och hjälpa mamma med hundarna innan de har rivit huset!!

Puss å kram