Imorgon är en annan dag

Jaa, imorgon är det verkligen en annan dag. Sitter just nu vid köksbordet och funderar på vad jag egentligen har gjort med utställningen som ska hållas den 8 JUNI.....jag blir så nervös när tiden går så fort. Men det är klart, inte är det väl så farligt när man tänker efter och med en så bra ordförande i styrelsen kommer det bara att gå bra. Fattar inte att jag inte kommit på tidigare att man ska ha en kommitee för varje område, så smidigt att ha en grupp människor som man kan luta sig på när det gäller.
Imorgon är det även söndag och det betyder en ny träningsomgång med alla labbar....jamen det har jag ju glömt, mamma och Margot har satt ihop en träningsgrupp med alla labradorer som vill vara med, fantastiskt kul faktiskt.
Förra söndagen var första gången och uppslutningen var helt otrolig. Jättekul att se alla aktiva labbe-ägare som kom och aktiverade sina hundar.
Jag, mammas Lena och en karl som heter Kaj (har hund efter mammas kennel) + Arina som har Rocky från mammas kennel var de enda "stora" killarna så vi tränade på vår kant. Det gick superbra och Calle skötte sig som den prins han är. Vi gick så nära, så nära med killarna och det gick superbra!
Calle har ju fortfarande lite problem eftersom han är så pass osäker på sig, andra grabbar måste man ju försvara sig mot och "mamma" kan ju inte göra det.....ja eller det tror han iaf! *gruff*
Nu ska jag gå och krypa ner i min säng och kika på "Saturday night live"
puss och hej

Underbara dag

Idag har jag och min älskling haft en underbar dag tillsammans. Jonas jobbade borta i går, satt uppe i Gällivare och väntade på att de skulle ta bort det han hade på släpet. Och han kom hem klockan tre i morse.
När vi vaknade klev vi upp och käkade frukost och sedan bara mysade vi hela dagen tills vi for och handlade lite hundmat och uträttade andra ärenden.
Sedan åkte vi ut till svärmor som fyllde 65 år igår, men då var ju Jonas borta så vi firade henne idag istället.
Ikväll ska jag krypa upp i soffan och kika på världens bästa program: "Grey´s Anatomy" Det är ju så man kan dö, vad bra det är.
I övrigt händer det väl inte så mycket i mitt liv just nu, håller väl mest på att samla krafter till kommande vår!
Egentligen börjar det väl på söndag när det är planeringsmöte på SSRK och styrelsen ska fundera lite kring det som väntar och då får jag veta hur vi ska lägga upp arbetet med utställningarna!
Men i övrigt är det nästa vecka som är sista lugna innan jag ska :
v. 10= åka till Finland och hämta valp till mamma, utställning i Sundsvall med Calle
v. 11 = har jag träningen på Fagerhult, ska åka till Järbo och Heeler utställning med Dexter + SSRK i Högbo med Calle
v. 13 = kurs i Skule med hundstyrkan och våffeldagen när jag tänkte bjuda hem lite kompisar på våfflor!
v. 15 = jaktmässa på Gnistan där vi ska vara med och visa vår verksamhet.
v.16 = Farmor fyller 70 och jag ska åka till Dorotea.
v.17 = Jonas fyller år.

MEN USCH vad jag gnäller!!!! Det var väl inte så mycket. Men det vet jag iaf om att jag ska göra och sedan är det ju allt som blir planerat eftersom.

Ne puss och hej!

Laddad för veckan som kommer

Jaha, då sitter man här, söndagkväll, och laddar inför veckan som kommer vare sig man vill eller inte. Ikväll har jag och Jonas med hundar varit till moster Eva och firat hennes födelsedag en dag för tidigt. Hon verkade nöjd med tillställningen.
I veckan ska jag gå på Tracscreen och hämta lite kataloger så vi kan välja ut en klubbjacka vi ska ha i SSRK Örnsköldsvik. Ska bli riktigt spännande och se om vi kan komma fram till något som passar alla, blir inte en lätt match.
Sedan måste jag väl se om jag kan få iväg min skänk som jag sålt till en tjej i Stockholm med Bussgods. De har en ganska bra sida som man kan kolla hur mycket det skulle kosta att skicka något med dem. Man skriver in vikt, storlek och var den ska så får man ett prisföslag. Superbra!

Vid himlens grind

Vid himlens grind
där blåser en vind
från närmaste stjärna
så sval mot din kind.

Vid himlens port
står tofflor på rad
när barfota änglar
går molnpromenad.

I himlens sal
är väggarna blå
där leker vår Herre
tittut med de små.
                  
- Britt G Hallqvist
image93
Visst var den fin?! Jag hittade den när jag var ute och letade dikter till ett kort, och den här tilltalade mig eftersom att det är precis såhär jag hoppas det är i livet efter detta. Och självklart hoppas jag att Piga, Falcon och alla andra älskade, saknade hundar får ta del av dessa ulliga tofflor. ;D



Ikväll har vi varit och firat världens bästa Linda på hennes fördelsedag, det var mycket folk där och Ebba hade hållit igång hela dagen. När väl allt folk började fara så blev hon jättetrött, men sen kom vi ju dit så sent istället.
Hoppas Linda hade en bra födelsedag, ska väl kanske dit imorron och kolla läget. OM jag får någon tid över.
Men nu ska jag hoppa mig i säng så jag orkar upp imorgon. KLOCKAN 5!!!!
Ja men HALLÅ, ni kan väl tycka LIIIIIIIITE synd om mig iaf..........eller ja, jag får ju betalt därefter också! :P Så det kanske inte är så synd om mig ändå. Jaja, glöm det jag sa.
Sedan vill jag skänka lite tankar och tröst till gull-Helena.....du kommer finna rätt här i livet snart, men sluta kämpa så hårt. Det blir så jobbiga motgångar då!

Puss till alla mina älskade vänner!
Godnatt!!

Det känner på en latmask

Jaha, då har jag varit sådär lat igen. Känner väl inte att jag har så mycket att skriva men nu när jag har funderat lite så kanske det har hänt en del.
Jag har börjat mitt nya jobb och jag kan säga att det enda som är lite jobbigt med det hela är att jag börjar klockan 6 på morron men i övrigt är det hemskt glassigt.
Men jag återkommer senare med mer!