Uppdatering

Nu så ska jag uppdatera er på vad som händer och fötter på min sida.
Jag har fortfarande inte fått beröringkursen klar men jag kämpar på med det, ska sätta mig med telefonlistan imorron eftersom jag har tre att ge och tre att få kvar.
Jag har börjat jobba på sjukhuset, avdelning fyra och sju.
På fyran har vi halva avdelningen med njursjuka och halva med ortoped-rehab. Sedan på sjuan har vi onkologi (cancer) och hematologi (blodsjukdom).
Det är jättespännande och en helt annan vård än jag är van.  Jag lär mig mycket och har varit med om lite dramatik. Det är lite underligt nu att sådana saker som man inte tänkt på att ifrågasätta tidigare känns jätteviktiga att ha svar på.
Nu när jag ahr jobbat ett tag så ser jag vilken kvalitet det är på mina arbetskompisar....och på fyran är de UNDERBARA!!! Så omtänksamma och gulliga!

I helgen ska vi dra iväg till Umeå för att gå på hundträff med Dexters ägare. Ska bli jättekul! Känns som att jag inte kan basera min kunskap och tycke kring en enstaka individ. Jag vet ju bara hur Dexter är och vill gärna skapa mig en uppfattning om rasen i stort. Susanne tycker ju att jag ska ta en tik från henne och ta kullar, men det komme rjag nog inte att göra. Känner väl inte riktigt samma för Heelern som för Labradoren. Jag "kan" ju labbe men är som sagt väldigt okunnig på heeler.

Nej nu ska ja fara och hämta mamma på jobbet!!
puss och kram

Oj....

....vad jag inte haft tid till detta.
Jobbar för fullt!!


Mot inlandet.....

Ja i helgen drar vi iväg till gamla, kära Dorotea. Ska bli så himla kul att få träffa alla, det var ju ett tag sedan sist.

jobbigtJag MÅSTE börja jobba nu innan jag blir galen!! Klarar inte detta med att gå hemma nåt bra. Kan vara skönt ibland men efter ett tag uppskattar man det inte mer. Det händer ingenting, dagarna bara rullar på utan att det blir gjort något.
När man arbetar hela veckan så passar man på att utnyttja de få lediga dagar man har. men är man ledig alla dagar är det inte kul längre!!

Nej nu ska väl jag gå och packa lite!

Jul och Nyårshelgen!

Gott nytt år på er alla! Hoppas ni haft sköna helger och mycket skoj! Det har iaf jag. På julafton var vi hos Jonas moster och hennes karl med hela Jonas familj.

moster Eva, kusin Torgny, Tommy, svärmor och Jonas.

Självklart var ju hundarna med och eftersom att det var Dexters första jul så verkade han fastna på ALLA kort:
Dexter och svärmor
Först så åt vi lite mat....eller ja ganska mycket vart det väl till slut. Sedan tittade vi på TV:
Dexter och Svärfar
Sedan öppnade vi paket och hundarna fick varsina ben. Och efter allt detta så blev vissa VÄLDIGT trötta:
Dexter
Sedan for vi hem och bara mådde gott, nöjda och belåtna!

På nyår så var vi bjudna till Jenny och Bische på middag. Jättegod mat hade vår bästa Jenny lagat!! Och Dexter mådde som en prins trots smällare och grejer. Berörde honom inte alls:
Jenny och Dexter
Sedan när det var dags att fira tolvslaget åkte vi upp på Varvsberget för att elda lite, eller ja alla småpojkar skulle elda!

Vår fina utsikt över stan och alla raketer, tyvärr funkar det ju inte att knäppa på dom!



Jenny och jag drack "fusk" skumpa


Självklart var lillasyster Karin med och firade!


Och här gör killarna sitt bästa att göra stämningsfulla himlaspel.....eller ja de var lyckliga över att få elda iaf!

Så har min jul och nyårshelg varit! Hoppas ni haft lika trevligt som jag!
Puss och kram cykelram!