AAAAHHH

HJÄLP!!!!!
Imorgon är den stora dagen!!!!!!!!!! Anna var hit ikväll och gick en promenad med mig och grabbarna. Så himla skönt att man har nån som sitter i exakt samma sits som en själv. Tyvärr hade hon lite oroande information.......vi ska ha sån där "laget-runt-presentation" imorron.......INTE KUL!!!

Håll tummarna allihopa!
Puss

Summering av dagen

Idag har jag, Anna, Ebba, Hero och Pondus varit på Dekarsön och ställt ut. En trevlig dag med blandat väder och härligt sällskap. Jonas, Svärmor och Svärfar, Henke (Annas kille), Annas mamma och pappa, Annas farmor och farfar kom dit också och hejade på. Ebba blev BIM valp och Hero BIR, Hero placerade sig som tredje bästa i BIS (Best In Show) Och Pondus som tredje bästa i grupp 8.
Så allt som allt var det en trevlig dag som gav Anna mersmak, så nu kanske jag har hittat mig en kompis att släpa runt på alla utställningar jag vill fara på med Jonas helst slipper.

Nu ska jag sova lite, man blir hemskt trött av att sitta ute i friska luften en hel dag!

Nu drar det ihop sig....

Ja nu är det snart dags för Annas, Ebbas, Heros OCH Pondus stora debut på utställnings scenen, kommer bli så spännande och jag är helt övertygad om att alla kommer sköta sig superbra. Anna och Ebba har tränat stenhårt och blivit hur duktiga som helst, Ebba fattar verkligen vad som är i görningen när matte säger "stå", Hero å andra sidan beter sig lite som en groda när det blir för kul men Pondus är en filbunke i alla lägen och trots svärmors oro kommer han att sköta sig snyggt.

Anna. Du hade missuppfattat det jag skrev och jag fick mig ett gott skratt :D jag menade att resultatet av att jag höll ¨på att längta ihjäl mig blev frustration. Du är så söt vännen!!

På måndag börjar vi skolan och jag är hur nervös som helst, men samtidigt känns det som ett självklart val och ett naturligt steg så på så viss är jag inte orolig. Känns bra faktiskt! Ännu bättre när jag vet att Anna kommer att finnas där och vi kommer ha varandra att luta oss på!

Nu ska jag hoppa i vår nya säng och mysa med min älskling!
puss


Uppsala

I helgen åker vi ner till Uppsala och ställer Dexter på Stora Heelerspecialen, ska bli spännande att se hur det går. Inte för Dexter dock eftersom att han kommer att åka ut med en slät etta eftersom han har 118 andra heelers att tävla med. Vi kommer även ha Hassan med oss ner, Hassan som för tillfället bor i Björna. Får väl se hur det går med dessa två killar i bilen.
Jonas och jag hade en diskussion i går som gick ut på att han tyckte att det sög att vara på hundutställning och jag blev tjurig och sa att då behövde han ju inte komma med heller. Jaja, vi får väl se hur det blir men ner till Uppsala kommer han iaf! Så om NÅN vill följa med mig framöver så är alla förslag välkomna!

Jonas jobbar ikväll och jag håller på att längta ihjäl mig och resultatet blir smärre frustration, men eftersom jag vet att han blir superstressad när jag ringer, ringer och ringer så låter jag bli. Nu ska jag gå med pojkarna, Saffran har vi lämnat hos mamma så hon har fått sin promenad redan innan det. Calle ska få vara i Skärpe över helgen så det blir bara Dexter och Hassan som kommer med till "the big city".

Nu ska jag gå!
Puss

Sista rycket

Ja då var det sista rycket med sommarjobbet, nu är det bara idag och sedan är det två pass kvar innan skolan börjar! SPÄNNANDE!
Nu har det börjat droppa in lite papper från skolan och det börjar kännas på riktigt nu!

En liten tanke om barn

Rosa eller inte?!
"Ska vi köpa den här till dom?" "NEJ; NEJ; NEJ! Den är rosa!" "Och?" Det är en pojke!"
"Jag har rosa!" Jag vet det." Många män han rosa!"Vet det" Många fina killar." ....och alla är med i Fab 5"

Resultat, inom kort

Nu har vi kommit hem för nästan en vecka sedan och har redan börjat ladda inför nästa resa som blir om två veckor ner till Uppsala med liten Heeler (Dexter). Då är det stora Heeler-specialen och Sussi har utlovat MÅNGA likisar till Dexter, närmare bestämt 120 stycken och det betyder att det är VÄRLDENS största Heeler-special.
I övrigt så håller jag väl som bäst på att planera utställningen som vi ska ha i november. Så jag passar väl på att göra lite reklam för den!
Den 9/11, på Gideå plantskola. Mer info på www.ssrk-ovik.se.
Senare idag kommer jag att publisera lite resulat från Östersund!

over and out!

En helg i Östersund!

Nu är vi i Östersund och på SKK:s utställning i Svenstavik och campar på pappa och Carinas gård. Idag har Dexter gått och han fick sitt andra cert, blev BIR och fick allt han kunde få....meeeen å andra sidan var han ju helt ensam också. Så jag vet inte hur bra det var det han är ju åtminstone ett steg närmare championatet.
Kritiken löd iaf:

"Tilltalande kraftfull maskulin hane, med mycket bra proportioner. Välformat huvud, bra ben och vinklar. Utmärkt pälskvalitet, rör sig bra, trevligt temprament."
1:1 CK CERT BIR
Domare: Boo Lundström

Och när jag pratade med Susanne så sa hon att domaren är en av Sveriges främsta domare på Heeler och han skröt vädigt över Dexter och sa att han var en mycket fin hane!
Så jag får nog sträcka på mig!

Men imorgon ska Calle och lilla Saffran ställas och då får alla hålla tummarna för att Calle får sitt sista cert som han verkligen behöver!
Men nu ska jag gå ut i husvagnen och gosa lite med mina små troll som sitter därute!