Uppryckning

Nu ska jag ta mig i kragen och skriva lite mer utvecklat om vad jag pysslar med nu för tiden.
Idag jobbar jag och har så gjort hela veckan, förra helgen var vi upp till Vännäs på ännu en utställning (se kritikerna på
www.kattisojonas.dinstudio.se) med lika dåligt resultat som vanligt. Sussi tog med sig Dexter hem eftersom hon hade en tik som skulle paras med honom, dock utan resultat så i onsdags var jag upp och hämtade honom. Då följde även Anna med som var tvungen att få en liten paus från hektiskt flyttande.
I helgen är det hamnfest i stan PLUS att mamma och Margot har kennelträff. Anna och jag ska ut en sväng ikväll och kika på folk och kanske ta en cider eller så, mer party är inte jag! ; )
Mamma och Margots kennelträff blev ju succe förra gången de hade den så vi hoppas på samma i år. Ska bli kul att träffa alla valpar, och valpköpare. Så imorgon har vi en liten utställning på Vårblomman här i stan och på söndag drar vi till skogs.
Just nu sitter jag på jobbet och degar, kör sjukresebilen idag och jag kan ju bara säga att detta är det slöaste jobb jag haft. Vissa kan tycka att det låter toppen att sitta på rumpan hela dagen och ändå få betalt men jag tycker att det suger. Man kan ju som inte vara hemma hela dagen heller....eller'?
Nej men nu ska jag väl kanske ta mig en kopp kaffe.
Puss

Andats klart

Oj, det lät ju lite mer dramatiskt än vad som var meningen. Men det jag menar är att nu är det bara att hugga in igen, men med jobb som faktiskt lönar sig. Jag har nu börjat på mitt sommarschema och jobbar mycket. Försöker däremellan hinna med familj och vänner.

En stor suck av lättnad....

Det var precis vad jag drog igår vi 18.00, då var äntligen allt över och jag kan börja leva mitt vanliga liv igen, kanske ta mig an mina egna hundar och min sambo. Allt har blivit åtsidosatt med den här utställningen, men igår skjutades domare hem, platsen städades och alla utställare begav sig hem. Tystnaden la sig!
Nu har vi en utställning i November som vi måste ta itu med, men den får vänta lite, känner att måste få andas lite.
Men det måste jag säga att till min stora fövåning så var det väldigt många som hjälpte till under utställningsdagen och stämningen mellan funktionärerna var fin.
Jag tror alla var ganska nöjda och belåtna!

Puss å kram!