Äntligen klar!

Efter att vi flyttat in i huset så hoppas jag att vi ALDRIG behöver flytta igen....eller åtminstone inte på en MYCKET lång tid. Jag är så trött på att bära kartonger, packa och städa men nu är det äntligen över för denna gång. Nu är lägenheten tom och vi bor i vårt tillfälliga lilla krypin.
Går faktiskt ganska bra att bo här, lite trångbott bara men det funkar när man vet att det rör sig om en kort period.

Valpkursen som jag och Jossan håller i börjar ta en bra form nu. I går hade vi en träff som vi kallade för "ABC" och det innebar att vi gick igenom:vikten at en bra kost för hunden, klippa klor, tvätta öron osv.

I måndags var jag upp till Umeå och gjorde ett Optigen-test på Dexter och sedan vägde jag min killar: Calle hela 39,3 kg och Dexter 8,5 kg. Jag hälsade även på en vädigt sjuk Helena.

Nej nu ska jag surfa vidare!

Puss å kram

Flyttad på.

Här kommer en jättebra sida där man kan läsa om alla möjliga sjukdomar på hund:
http://www.hundportalen.se/sjukdomar.asp

Sean vill jag tipsa om en superbra film vi sett:
Tattoo- a love storie
Supersöt film om osannolik kärlek!
Tattoo

puss å kram cyckelram

Nytatuerad och tokstressad!

Ja nu är vi hemma i verkligheten och det är skönt men jobbigt. Igår var jag nog på gränsen till ett nervsammanbrott pga. av all stress. På två dagar har jag i princip packat alla våra saker i kartonger och när vi var och skrev kontraktet idag till huset så fick vi klart att inflyttningen kommer bli i början av December.

När vi var i Östersund så var jag och syster-yster och tatuerade oss. Det gick bra, gjorde ont, men det var helt ok. Jag är jättenöjd med resultatet och en bild kommer så småningom, syrran tog precis innan de tejpade igen mig. Nu är den så ful eftersom den flagar så himla mkt!

Återkommer senare eftersom jag är på jobbet och jag kommer inte skriva så mkt alls!