VI VANN!!!

I torsdags var vi med i en budgivning om ett hus.....och VÌ VANN!!!!!
Tror ni jag är lycklig då!!

Man ska ha husvagn.....

Igår var jag ute i Skärpe och städa lite i husvagnen, den blev så fin, så fin. Nu känns det som om det är bra organisation där och jag trivs jättebra i den, riktigt längtar till nästa gång vi ska ut.

Vi har ju varit och kikat på ett hus i Kroksta, på Ängsvägen, och det känns riktigt bra. Hoppas vi äntligen kan få vinna en budgivning för detta är ett hus som jag skulle kunna trivas jättebra i. Det är 92 m2 + 92 m2, alltså enplans med en källare som är lika stor. Det är ett relativt fräscht hus som inte är i behov av någon renovering alls, ja, förutom för att passa vår smak då. Men förutom att altanen lutar som tornet i Pisa så är det toppenbra. I källaren finns ett gästrum som kommer bli jättefint, just nu ser det ut som om tiden har stannat på -70 där. Men ganska läckert, ofräscht med heltäckningsmatta, men coolt.

Jag har startat ett ny kategori på min blogg som inte är riktad till alla, men självklart får alla läsa den. Känns som om jag måste få något forum att skriva av mig om mina tunga känslor också.

Nästa helg (4-5/8) ska vi ta vår älskade husvagn till Östersund. Det är utställning i Sventstavik och förhoppningsvis får Dexter sitt nästa cert, tyvärr kommer Sussanne med Bruno så jag misstänker att det blir han som tar det, men man kan ju hoppas!

Idag så skämde jag bort mina kollegor lite, jag hade bakat ryttarkaka och det blev MER än uppskattat. Kändes som om det förtjänade det, så gulliga som de är. Receptet kommer här snar, just nu är det på nedervåningen och jag orkar inte hämta det! *rodnar*

Nu ska jag skriva lite på min andra blogg och sedan är det sängen som hägrar! Ska upp och jobba i morgon!
puss och kram

Slöardag och slöa studenter!

Idag har jag och Jonas varit med hundarna ute i Skärpe och jag iaf har bara tagit det lugnt. Jonas och Fredrik har kämpat på med min Volvo. Den kommer att bli så himla fin när de blir klara!! Då ska den säljas och sedan är väl planen att köpa en bättre bil som vi kan ha till långkörningarna så det blir nog en diesel.

Gjorde min sista dag på Dialysen igår, fredagen den 13, men det gick bra iaf. På torsdagen var jag på den avdelning som jag kommer arbeta på resten av sommaren och jag var som en urvriden disktrasa när jag kom hem. På den avdelningen arbetar ett, överlag, toppenbra gäng men nu är det ju sommar och en massa som har semester. Med andra ord en hel massa vikarier....och det ju, som min erfarenhet säger mig, lite si och så vad det är för människor.
I våras var det ju en hel hop med sjuksköterskepraktikenter på hela sjukhuset och det var verkligen varierande kvallité på dessa. De flesta var JÄTTEDUKTIGA och kommer att klara sitt tilltänkta yrke gallant. Men eftersom de var så många så fanns det ju även rötägg! Tyvärr så blir resultatet av en praktik inte så sällan ett sommarvikariat så jag slapp inte dessa mindre begåvade människor.
Jag känner ju bara, efter att ha sett alla varianter, hur mycket jag har gratis när jag ska till att läsa vidare. Inte minst patientkontakten som i mina ögon är VÄLDIGT viktig. Men tydligen är det inget som man lägger så stor vikt vid på högskolan. Det är ju tragiskt vilken moral och etik vissa har. Nej, man kan inte säga VAD SOM HELST till patienterna. Har man inte gått en kurs i patient kontakt får man använda sig av det sunda förnuft men förhoppningsvis har med sig sedan barnsben........under all kritik!

Bilder på en vinnare!

image85
Dexter
image86
Vilken snygging!

Gotland

Hej på er!
Nu har jag och Dexter varit på Gotland en helg med mamma, Micke och Lena. Vi hade det jättemysigt! Har ni vart där någon gång? DET ÄR UNDERBART fint!
Men som ni kanske redan förstått så var vi där "in buisness" som vanligt när vi far någonstans: utställning. "Gotland Dog Show" för att vara mer precis.
Lördagen började ju inte sådär strålande med ösregn och spridda skurar I regnet (mammas påhitt=)) Men mitt på dagen ljusnade det till och sedan hade vi strålande sol hela helgen.
Båtresan var ju en upplevelse, vi sov nere i bilen med hundarna hela tiden förutom sista timmen på hemresan för då kom en karl och såg oss så då fick vi gå upp....men men, det gick ju bra det me.
Jag ska egentligen inte sitta här såhär sent eftersom jag ska upp och jobba i morgon, men jag vill bara meddela att min lilla kille, Dexter, också har fått sitt första cert nu!
Här kommer lite underbara bilder:
 Chubby fick sitta fram eftersom att tant Tekla var i höglöpen....

 Dexter fick en ny kompis i Vanja, en av mammas valpköpares dotter, och dom hade det så mysigt i buren.
 Även Mookie och Dexter kunde mysa till det....

 Här har vi mupparna på semester....hehe, nej men det är mamma och Lena utanför det mysiga lilla fiket vi åt lunch på när vi var inne i Visby och kollade lite!

 Fatta att det är folk som bor här!!


Så underbara blommor det var överallt, det kändes som om man var utomlands och jag fattar inte attd et faktiskt är folk som bor här hela somrarna.

 Man får väl passa på när mamma väl villvara med på bild!!

Ja, hursomhelst kan jag i alla fall rekomendera Gotland som semestermål!! Dyrt, men det är värt det!