GLAD PÅSK!

Hej på er!
Hoppas ni får en bra påskhelg, jag ser iaf fram emot min med spänning. Imorgon, fredag, kommer världens bästa Karrå-lillasyster med världens bästa svåger. Och dom ska bo hos oss eftersom att mamma sitter i valplådan igen för andra gången denna månad!
Tyvärr känner jag att denna bloggen blir åtsidosatt för hemsidan som jag håller på med. Hoppas ni inte glömt att kika på den, nu händer det grejer där vetni! www.kattisojonas.dinstudio.se

Men hoppas ni får en bra påsk!
Kram och GLAD PÅSK!

image102

underbart är kort!

Sitter på station och väntar på att mitt hjärtas prins ska komma och hämta mig så jag får göra helg. Hade ju varit perfekt. Men nu sitter man här!
Var till Linda idag och fick förundras lite över hur stor lilla Ebba har blivit, hon är ju fortfarande en liten solstråle, men mycket större bara.
Nej nu ska jag ringa och tjata på min älskling!
Tack för mig!

Borta på hemmaplan

Ja, nu sitter jag här i Dorotea tills på onsdag när jag ska åka hem till "man och barn" och jobba lite. Sedan är det helg igen. Men vilken tur jag har haft: Veronica har varit ledig i helgen och hennes barn haft sportlov, Anna är här eftersom hennes storebror fyllde 30 igår och eftersom att min lillasyster fyller 20 imorgon så kommer pappa och Carina hit. Jag har som lyckats komma hit en helg när alla är samlade.
Igår var jag ut till Lavsjön och följde Veronica på Aloe-vera-party, köpte mig en gele och två läppbalsam. Sedan lärde jag hennes barn att göra "loppor"....nån som minns?? Sånna som man viker av papper och sedan målar färger på och skriver små "uppdrag" innanför varje flik. Idag när jag kom ut till dom så var det fortfarande roligt. Att jag fortfarande minns är ju en stor överraskning för mig!!
Imorgon kommer pappa, Carina och Tove hit och då ska vi fara på hotellet och käka middag!! Riktigt najs!!
Puss och gonatt på er!

Kom ihåg att kolla in vår hemsida som jag komponerat:
www.kattisojonas.dinstudio.se
kram