29-30/3 Skule ridhus

OJOJOJ, nu känner jag mig så exalterad. Jonas hittade en sak på blocket som jag inte kunde motstå. Den 29-30 mars ska det hållas en helgkurs i Skule ridhus med Elsa Brahm genom Hundstyrkan. Och jag tror det kommer bli superkul. Gå in på www.hundstyrkan.se och titta under kurser, sedan "schema läger" och anmäl er om ni vill!!

Arbetslös och hårt arbetande

Var på arbetsförnedringen idag och sa till att jag var arbetslös....som om det skulle vara en nyhet. Hon var schysst och sa att jag inte behövde komma in för att upprätta en handlingplan utan hon skrev att jag timvikade på sjukhuset och skulle fortsätta med det. Skönt!
Att man kan vara så arbetslös och ändå jobba så hårt, jag är både kennelflicka OCH snickare.....helt otroligt, men sant. Nu har vi börjat riva på allvar nere i gillestugan och det känns riktigt bra att få en början på eländet. Idag har jag förpackat den hemska heltäckningsmattan och börjat arbet mig igenom nålfiltsmattan....sedan ska jag ta itu med plastmattan och asfaltslagret som ligger under. Och sedan är det väl brädfodringen kvar och sen väggen som är tapetserad.....och duktig har han vart också, Harry. ISOLERAT med världens värsta material: GULLFIBER. ÄR HAN INTE KLOK!!
Eller i.o.f.s hade han väl inte tänkt att nån skulle riva bort det, men det kommer bli ett h*vete. Stora handskarna på och munskydd och sen är det bara att köra.

Var hos Jossan ikväll och gick kvällspromenad. Sen hade hon bakat kladdkaka och kokat kaffe, trevligt att få umgås lite när man är solo alena hemma....Jonas skjutsade jag på plan vid 20.00 för han skulle ner till Sundsvall och sova i bilen....*snyft*
Det verkar som om kanske Jossan och Alma kommer och hjälper mig på torsdag om jag har riktigt tur. *blink* Skulle vara trevligt med lite sällskap iaf.

Men nu ska jag väl kanske knyta mig, mamma skulle ringa vid 10 för då ska jag fara och ta hand om hennes hundar när hon ska till Sthlm och para Vivi....Calles systeryster.

Dränering, fuktspärr och en hel massa funderingar

Sitter och surfar runt för att hitta nåt ställe som säljer Platons system för källar innerväggar.....men jag hittar det ingenstans. Försöker göra en budget på gillestugan men det går inte så bra som jag hoppats, eftersom att jag inte hittar något pris på det som antagligen kommer att kosta mest. Men nu har vi iaf bestämt att vi ska börja riva där eftersom det är ett rum som vi inte kommer sakna, men vi har en kisse som kanske inte kommer bli så glad när vi stänger dörren dit.....får kanske ställa hans säng någonannanstans......annars blir vi nog aldrig förlåtna.

Imorron ska ja jobba hela dagen, och sedan ska jag väl försöka mig på arbetsförmedlingen en sväng.....eller arbetsförnedringen som Jonas säger. Och nog är det så alltid!

Idag ringde de från Stepin och tydligen hade de dragit för mycket pengar och skulle betala tillbaka.....men herregud att dom inte kunde behålla dem till nästa månad tänkte jag......men kom på att min uppsägning kanske hade gått ut då! HAHA

Nej nu ska jag slängamig på soffan och käka "cookiedoug"-glass med min älskling.

Over and out

En liten fundering!

Kan det vara så att jag är så lyckligt lottad att jag har världens underbaraste vänner?
Jo jag tror nämligen att det är så det är!

Puss på er alla!!