Laddar inför morgondagen

Jah!! Imorgon så gäller det för mig och Calle! Då ska vi starta på KM i Bredånger.....OOOOOM det inte är lika varmt som idag för det är inte snällt mot honom eftersom han inte riktigt pallar värmen så bra som andra hundar.
Jag har uppdaterat vår hemsida idag med lite bilder på min vackra familj! :D Jag inte vet jag om vi är lika varandra!?
Se själv;: www.kattisojonas.dinstudio.se

soligt ute/sjuk inne

G´dag.
Nu är det illa ställt med lilla mig! I helgen var vi ju i Sundsvall med pojkarna och på lördagen smällde det till och jag blev jättesnuvig. Jag funderade på om det kanke kunde vara pollen som bråkade och tog en Kestin. Sedan har det bara blivit sämre och sämre. Igår var jag ner till Bredånger och tränade Calle och när vi skulle gå upp från stugan trodde jag inte att jag skulle klara hela vägen (det är ganska brant, men brukar inte vara några problem) jag blev riktigt rädd. Det blev helt tätt i luftröret.
När jag kom hem ringde jag till mamma "den allvetandes" och rådfrågade om jag kanske skulla uppsöka doktorn.....men förra gången jag var förkyld fick jag två turbohaler, en med Oxis och en med Pulmicort och hon tyckte jag skulle ta det morgon och kväll. Idag är jag inte riktigt lika tät och hostar faktiskt upp lite, men jag är slöare idag och ville inte riktigt vakna i morse. Jag skulle ju ha jobbat på avdelning idag.....men insåg att det inte skulle funka. Nu funderar jag på om jag kanske ska fara på kursen med Calle eftersom att man håller sig ganska lugn då, men jag vet inte. Får se hur man känner sig då!

Vill btw passa på att tipsa om vår sida: www.kattisojonas.dinstudio.se

puss på näsan!

Vart tar alla borttappade minuter vägen?

Ja och sedan ska vi ju inte tala om timmar, dagar, veckor och månader. Jag känner inte att jag hinner med allt och kan med avund se mina medmänniskor som tycks hinna med allt de vill och lite till. Fattar inte hur de bär sig åt. När jag väl har tid med något så har jag ingen ork kvar heller.
Jag hinner inte med hundarna, mig själv, Jonas, min familj eller vänner. Vet inte om jag har något "bra" att skylla på heller. Undrar lite, med en klump i magen, hur jag kommer att hinna läsa.....*gulp*
Men det är väl kanske så att jag får sätta resten av mitt liv åt sidan för att ha tid till det som MÅSTE göras, och sedan är det ju bara tre år också.

Helt sjukt, just nu sitter jag och skriver detta och samtidigt håller jag på med andra datorn. Den här utställningen håller på att ta knäcken av mig, samtidigt som jag har superbra folk runt mig som påminner mig om vad som ska göras och inte får glömmas så har jag lika många som gör så det känns som om inget är bra nog. Hur kunde det bli såhär? Jag gick in i styrelsen i tron om att det skulle vara kul och jag skulle minsann inte har så mycket ansvar och helt plötsligt har jag hur mycket krav som helst på mig.......

Nej nu har jag gnällt klart.....

Jag och Saffran har vart på kurs ikväll och det gick helt ok. Hon blev sådär nipprig igen men emellan varven var hon helt lugn och cool!

Nu ska jag hoppa i säng och sova heeeeela natten!

kram på er alla som betyder så mycket!

En extra kram och tanke till Terese!! Tycker om dig vännen! !

********************************************************************************************

image104

jobb, jobb, jobb

Ja, är det inte jobb som inbringar pengar så är det den här utställningen som är ett huvudbry. Igår hade jag en riktigt data-dag, jag satt vid dumburken från det att jag klev upp tills jag gick och la mig. Hade hela dagen jättedåligt samvete över att hundarna blev så åtsidosatta, de låg på sängen hela dagen och sov. När Jonas kom hem kom också Erika och hjälpte mig lite att kika över det jag gjort och det som ska göras. Det kom in 40 anmälningar bara under dagen igår så jag hade det jag gjorde med att skriva in alla hundarna. Och sedan har ju det jättebra programmet som jag fått av Maria bestämt sig för att inte fungera, men jag ringde till en kvinna som Maria tipsat mig om men hon skickade mig vidare till en kvinna som jag än inte fått tag i. Ska göra ett nytt försök idag!

I fredags fyllde min lilla tjej hela sex år....helt ofattbart hur fort tiden går. Sedan spelar det ju stor roll när jag inte får vara nära dem heller, vi kanske träffas en gång per år och då hinner man ju precis komma varandra nära så är det dags att åka hem igen.
Men om en månad kommer jag att ha både Anna, Jonna och Visai på 11 mils avstånd från mig. Känns underbart!

Saffran och jag fortsätter kämpa på apporteringen, hon gör ett superbra jobb och sist vi var på kurs så var jag som en stolt mor när vi åkte därifrån. Hon glänste verkligen med sina kunskaper och gjorde ett superbra jobb.
På lördag ska jag och Calle delta på Goldenklubbens klubbmästerskap, working test, och eventuellt skämma ut oss. Vi har ju inte direkt tränat supermycket på det som ska göras. Vatten har vi inte varit i på detta år, men nu har ju inte det varit ett problem heller. Håll tummarna allihopa!

Jag måste få tipsa om en superbra bok som jag håller på att läsa. Den kan vara lite tung, men är man svag för psykoterapi och psykologi så är det en kanon bra bok.
"Ut ur mörkret: En sann berättelse" av Linda Caine och Robin Royston
image103
Det är en historia om en kvinnas kamp ut ur en depression, mycket intressant och skrämmande om hur vårt psyke fungerar i en livskris.

Jaha, mer då? Vet inte om det händer så mycket nu. Mamma har två valpkullar hemma nu...eller ja en har ju börjat flytta redan men den andra har välnågon vecka kvar. Verkar som att hon får två hanar kvar så om någon är intresserad så finns hennes hemsida på mina länkar!

Over and out