**************************************************

Kraschad tomte

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!!!



Kolla detta!

Har precis gått med men tycker det verkar coolt!! å med du också!

http://www.skraplotto.se/?ref=25679

Snart slut på helgen....

Och vilken hemsk helg det varit. Jonas har jobbat heeela helgen och nu idag, söndag, ska han åka iväg för att sova i lastbilen i två nätter. Jag har travat runt hela helgen och känt som om jag ska göra något, eller att jag har glömt att göra något och inte fått nått alls gjort.
I fredags stod jag och sålde fisk med Jossan för Näske Lax. Riktigt skoj faktiskt, lite annorlunda. Jag ser fram emot att få börja på dialysen nu, ska bli spännande, och sedan hoppas jag att jag samlar nog mycket mod att gå på någon annan avdelning och söka extrajobb. Det är ju på sjukhuset jag vill vara!!
Jag och Jonas har gjort upp världens bästa plan. I höst söker jag till högskola och kommer förhoppningsvis in och under tiden jag pluggar så bor vi kvar här i lägenheten. Sedan när jag är klar och kanske får ett jobb så ska vi köpa hus....ja eller gård kanske man ska säga. Känns bra att ha en plan. Och nu tänker ni säkert: "Men barn då?" No worries dom kommer också där någonstans. Det kommer som det vill. Fixar sig alltid!
Träffade precis grannarna här ute som nyss kommit från BB med sin lilla nykläckta. Såååååå söt hon var då! Underbar! Måste kanske gå in och snusa lite på henne sedan,,,,,eller ja tror det var en liten tös iaf!
Nu ska jag och min älskling fara ut till Skärpe och hälsa på lite!

Något att tänka på.

http://212.214.136.160/anslagstavlan/

Har har alla som någon gång har, kommer eller jut nu tänka på att skaffa en hund, och i de flesta fall "mode.-hundarna" vare det rör sig om renrasiga eller blandisar.
Ha en bra dag!

Min matar-vecka!

Nu den här veckan är det min bizz att se till valparna, och det är mer ett nöje än ett måste! Så himla goa dom är nu, och DUKTIGA. Det finns inget som inte gör, äter med god aptit, bajsar, kissar och busar. Sen är det bara att däcka någonstans! Pussungar är vad dom är!!
Och dom växer och mår. Känns lite tokigt för att denna kull är den jag haft minst med att göra, saknar lite att vara med från starten till slutet! Men man kan ju inte vara med jämt!! Jag ahr ju lite annat för mig!
Men Teklas kull ska ja minnsan ha lite mer koll på! Det finns ju inget som är underbarare än att se dem hela vägen, från små pipande, vidbrända falukorvar till små hundar!
 Se så stora vi blivit!


 Mina pojkar alla gånger!
Mina egna killar dom mår ganska gott också. Fanta är förvisad till att vara Jonas co-driver och det är hon nog inte ledsen över, hon blir ju så grymt sur om hon inte får följa med på morron när han ska fara. Hon vet PRECIS vart han ska. Lite synd OM hon ska flytta, tror älsklingen kommer tycka det blir tomt. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Jag kommer sakna hennes underbara sidor enormt mycket men å andra sidan har hon sidor som jag INTE har nåt till övers för. Jag är nog mest orolig att hon inte kommer att få det bra, men å andra sidan har hon det ju inte bra nu heller så. Hade nog helst velat ha henne nära inpå men ändå någon annantans.
De här dagarna som Fanta vart med Jonas på jobbet har varit helt fantastiska, bara jag och grabbarna. Allt blir mycket lugnare!
Men hon är go Fanta med! Mot oss är hon ju en liten prinsessa!

Är jag en svår människa?

Ibland kan jag undra om jag är svår som person, det verkar ju inte bättre eftersom så många i min omgivning inte känner att de kan prata med mig. Vet inte om det är för att jag just nu fått höra en massa eller om det alltid är så, men det känns som om det är mycket nu som inte stämmer! Men det ordnar sig nog! Hoppas bara att alla vet att om de har något problem med mig så kan de säga det till mig istället! Det gör mycket ondare att få höra bakvägar!

Nu går det ganska bra iaf, jag har fått två ny extrajobb som säkert kommer vara jättespännande. På dialysen och Näske Lax. KUL!
Nu ska ja hoppa i säng med mitt hjärtas prins!