Adressändring....

Nu flyttar jag detta diktande till en annan adress:

www.kattisojonas.dinstudio.se  under "Blogg"

Välkommen dit!

to be continued.....

Idag var jag på besök nummer 2 på VC Själevad, idag i tron om att operationen av nageltrånget skulle bli av....men neehej då, penicillin i 10 dagar och ring tillbaka om ny tid. Knäppgökar!
Så den nya tiden nu är 20/11 och då kommer jag inte gå därifrån förrän de gjort något!
Så här såg min underbara tå ut igår! :S


Lycka till lilla syster

Nu har Kamilla dragit till Wien där hon ska jobba som barnflicka. Jag är den första att gratulera henne till det äventyr hon säkerligen kommer att vara med om! Lite avis är jag nog men glad för henne!
www.mittens.se - hennes sida med blogg!

puss

Grey's Anatomy säsong fem

JIPPI!!!!
Nu har den kommit och jag vet hur det blir för min del i helgen, nyopererad och allt!
Ingen som vill komma på videokväll?


puss

Snart onsdag

Dagen har gått i vänskapens tecken....men också slarvets! Jag och pojkarna åkte först till Jossan och tog stygnen på Scott.
Scott överlevde behandlingen med en sårad stolthet....

Sedan åkte vi vidare till Leding och hälsade på Anna, Åke och deras fina flickor Amanda och Molly.

En underbart ny liten Molly  och en minst lika underbar Amanda!
Och Dexter roar sig kungligt som synes med Sigge och Robin.

Tack så mycket för en mycket trevlig eftermiddag!


Lilla stortån vet jag inte ens om det ska visasa någon bild på men här kommer det iaf!
 OONNNTT!!!!

Och tänka sig att det är lååångt till onsdag, men nu håller vi tummarna för det första att det inte kommer mer snö....jag måste ju gå i foppisar. Och sedan att de faktiskt åtgärdar detta nu på onsdag och inte skickar hem mig med antibiotika!

Imorron är det case-seminarie och jag har nog aldrig försummat ett arbete så mycket som nu! Jag skulle egentligen behöva vara ledig i någon vecka nu! Men det är snart jullov så då får jag vila! eller nåt......

puss och kram på er!


En fri kvinna

Igår gick den sista utställningen jag är med och arrangerar (på ett par år iaf) av stapeln med buller och bång. Jag tyckte att det flöt på otroligt bra och de enda klagomål vi fick handlade om att det var trångt i lokalen och det kan jag hålla med om. Jag är otroligt tacksam för alla människor som hjälp till och även över det faktum att det är slut nu!
Jag blev också erbjuden att komma till Bjästa och träna lydnad med Calle. "An offer I can't refuse!" Det är ju precis vad jag letat efter. Sedan är det start i december.

Idag ska jag och pojkarna först åka till Jossan och plocka stygnen på Scott (Jossans systers hund) och sedan drar vi vidare till Leding och Anna med två små flickor. Då kommer kameran med! :D Ikväll blir det färdigställande av case-arbeten till imorron.
Men NU ska jag lägga mig på sängen och slökolla på TV!

puss

Uppdatering

Ja, jag infann mig ju på vårdcentralen i Själevad och fick träffa Dr. Meidell. Han var hemskt trevlig och sympatisk. Tittade på tån som synes nedan och sa: 'Ring åter nästa vecka för att få en tid' VAAA??!?! Jaha, eftersom man har så mycket "compliance" (att göra som dr säger) så nöjde jag mig med det.
Ringde igår och fick tiden 18/11 men fick ringa tillbaka idag och med hjälp av en underbar SSK så fick jag den 11/11 och då ska jag operera lilla tån!

Nu: SÄNGEN!

Ont i lilla stortån

 Klicka upp bilden om du vill ha 'chills down your spine' för det är inte vackert.

Sedan har jag bulor upp efter smalbenen som även har börjat ändra färg. Så imorgon 9.30 ska jag till VC Själevad och se om de kapar benen för mig eller om jag får ha dem kvar....


Sedan ska jag 'lobba' lite för www.kattisojonas.dinstudio.se där jag har arbetat lite ikväll!