Första skoldagen

Ja för den här terminen i vilket fall! Jag sitter nu här med en Dexter i knäet som tycker att livet har vart pest när matte åkte iväg. Pojkarna har vart hemma själva så när som på rastningen mellan 12- 13 och sedan kom jag ju hem ganska tidigt också! Men de såg ut som om jag vart borta i två vecko när jag kom hem!
Det gick bra på skolan iaf, blir en lugnare höst är det vi lämnade bakom oss. Hämtade sista tentan från förra terminen och jag hade 44,5 p på en tenta där 55 var max och 47 var VG så jag är helt klart nöjd med tanke på att jag inte trodde jag klarat den alls!
Jag ska vara på kirurg-avdelningen på praktik i fyra veckor varav tre dagar ska spenderas på narkosen! Spännande!!

Nu ska jag städa lite eftersom Erika ska komma ikväll och prata lite om utställningen som hålls i november.

puss

Renoveringarbete

Idag har vi varit och firat Togge som fyller 30 år imorgon! GRATTIS! Och han och Nettan håller på att renovera lite i huset och jag blev så inspirerad så jag var tvungen att gå ner i källaren en sväng när jag kom hem-!
Jonas är ju en så hård sambo att jag inte får göra något annat förrän källar-projektet är klart.....vilket är BRA eftersom jag gjort allt halvt annars.....vilket han vet!
Det som hålls på med där nere nu är att jag sitter med en slagborr och SKALAR bort ett lager med asfalt och papp som ligger på golvet. Rummet är ca 25 kvm och jag har gjort ca 7 kvm så ni ser att jag har MYCKET KVAR! Nu har jag tagit en spritpenna och ritat rutor på golvet som då ska bli som "portionsbitar" så varje gång jag går ner så ska jag göra en ruta!
Nu ska jag gå ner och göra en ruta till och sedan kommer det lite kort på projektet!!

puss

Hemma igen...

...och tillbaka till vardagen...eller nästan iaf! På måndag börjar skolan så det är tre dagar ledigt kvar. Imorgon ska jag och bästa Anna fara på stan en sväng och se om vi hittar nya skolväskor och sedan ska vi till Kramfors och Dollarstore där. Shoppa lite och sedan är det ju en utflykt, sånna som jag och Anna blivit så bra på! Kan vara skönt att se sig om lite!
Idag har Linda varit här med världens underbaraste lilla människo-Ebba, den ungen blir ju bara sötare och sötare för varje dag! Nu kan hon säga: Noonas (övers: Jonas) HUR SÖTT ÄR INTE DET?!
Nej nu ska jag flytta mig så min bättre hälft får låna burken!

puss

Dagens fynd/Nya kompisar

För 40:- på "Loppis På Gården" fick jag denna underbara resväska som är hur fräsch som helst! Jag har aldrig önskat mig en men när jag såg den var jag tvungen att ha den!


Underbara djur!! Älgarna på Moosegarden!

Moosegarden

Nu har vi landat i Östersund och är för tillfället bosatta på campingen i stan. Idag bär det av mot Orrviken och Moosegarden. Vi ska alltså klappa riktiga älgar! :D


Husvagnsliv

Ja helt klart är det ingen riktig semester om man inte har husvagn....eller bor på hotell såklart, men just den här semestern är det husvagn som räknas.
För tillfället står vi på min farbrors gård och det går jättebra! På fredag eller lördag åker vi vidare till Östersund och Pappsen! Längtar till det också fast vi har det himla bra här.
 Hittills är detta en mycket lyckad semester.

På nyhetssidan kan jag ju tala om att det, i familjen Svanlund-Sellgren, planeras bröllop!!
Ja, det stämmer: Vi ska gifta oss! Men om två år, på hösten. Om två år har jag gått ut skolan och livet kanske har lugnat sig lite!
Alla jag har pratat med som har gift sig menar på att de önskat sig med planeringstid, och eftersom vi vet att vi ska gifta oss med varandra så är det väl lika bra att börja planera! :D

Nu ska jag lägga mig och läsa lite!
Puss

Slö/sjuk-dag

Idag är jag hemma och ska kurera mig. Tanken var ju att jag skulle gå på Ledin med Anna och Henke med sällskap meeen.....är jag sjuk vill jag inte sitta ute och frysa hela natten och dessutom inte kunna dricka vin.
I torsdagskväll började jag klia i ena örat så jag hade lust att plocka fram flaskborsten. Sedan när jag var ute med hundarna slog det tätt.....och då menar jag TÄTT, jag hörde ingenting. Innan jag lagt mig började det spränga ordentligt. Inanna jag somnade ploppade det till och då släppte det!
På jobbet i fredags kollade mamma i öronen och kontaterade öroninflammation. Tur att man jobbar på rätt ställe! Doktorn skrev ut kåvepenin i sju dagar! Så nu är jag sjuk på papper! :P
Mår mycket bättre nu dock!

Puss

Hotellfrukost <3

Vilken underbar klang detta har! Har man någon gång ätit en riktigt bra hotellfrukost så vet man!
Den första helgen i september ska jag, mamma och Lena åka ner till Högbo på utställning. Vi funderade på om vi skulle fara ner kvällen innan och övernatta....fanns ingenting ledigt!
Igår kom mamma in på jobbet, hon hade bokat hotellrum med HOTELLFRUKOST!! Underbart!
Det blir bara Calle som ska visas och då i Championklass!

I övrigt?
I morse snöt jag mig så jag började blöda näsblod. Från uppstigning från sängen hostar jag så lungorna håller på att vändas ut och in. Grönt slem, rinnande ögon osv, osv Ja, you get the picture!
Krya på mig

puss (om det finns någon som vill ha det)

SU(u)CH Wild´n´Beauty´s Starburst Califonia

Idag har Calle blivit champion! HÄRLIGT!
skrivet: 2009-08-02 22:21:49



"Kraftig hane, stramt vackert mejslat huvud. Välansatta öron. Bra storlek.
Utmärkt halslängd, kompakt, kraftig kropp. Bra ben och tassar. Välburen
uttersvans. Använder sina ben väl i rörelse. Trevligt temperament.
Tät dubbelpäls. Hårda täckhår.
                                      CHAMPIONAT"
                                            Domare: Hans Almgren
Galhammaruddens IP, Svenstavik, Jämtland 2009-08-02
 
Ja, vad säger man? Snacka om att sluta på topp! Nu ska han väl kanske ställas i championklass också, men så mycket bättre än detta kan man väl inte få va!
Nu ska jag bara ansöka om championatet.....det upplyste min mor mig om igår i bilen......jag hade inte en aning om att man var tvungen att ansöka om det! Men diplom ska vi ha!

Tanken nu när båda pojkarna är champions är att jag ska.....såklart, PYSSLA! Jag ska ta MDF-skivor och måla svarta, köpa lister som ska tjäna som ramar och sedan ska alla rosetter upp i en varsin "tavla" och mitt i allt kommer ett kort på varje hund att sitta! Fint va!?