Inne i leken

Nu tror jag väl att jag kan sträcka mig till att säga att jag har kommit in i skolarbetet och känner mig ganska trygg i rollen som student! Det är kul med allt som ska göras men det känns att man inte är van vid prestationsångesten som prov innebär.
Inatt har jag jobbat och ska väl snart hem och sova. Sedan ska jag och Anna dejta på bibblan och gå igenom en del av arbetet som vi ska göra!
Tur jag har Anna!

Gruvsam morgondag

Imorron ska jag jobba hela dagen och ska jag vara helt ärlig känns det lite gruvsamt, och då mest att kliva upp tidigt. Känns som om det var en evighet sedan jag var tvungen att göra det men egentligen är det bara typ två veckor sedan.
På skolan trivs jag bra, lite mycket att ta in men än så länge kan jag faktiskt längta dit, men jag vet ju, vis av erfarenhet, att det kommer gå över och då kommer man sucka varje gång man får ett nytt schema med föreläsningar!

första dagen på andra veckan

Jag kan inte låta bli att fundera på hur jag kommer minnas detta om ett år, allt är så nytt och lite skrämmande faktiskt.
I fredags var jag och Anna på O´learys på sittning, hur kul som helst. Vi hade förfest med Zara och Irina och sedan åkte vi iväg. Men är man på krogen från sju så är man ganska nöjd efter ett par timmar. Sedan i lördags var det årets Örnfraktsfest. Det var ganska spännande också. Men mitt självförtroende fick sig en liten törn när Jonas chef, Magnus, skulle dansa. Det gick inte så bra.....
Nu ska jag rasta hundarna och sedan kommer Anna och hämta mig så ska vi på föreläsning!

Då var det klart!

Japp, då var första dagen över och det känns otroligt skönt. Det var spännande att träffa alla man ska gå skola med och jag måste säga att det är en brokig skara människor med olika bakgrund. Schemat de tio första veckorna ser mycket spännande ut, men också krävande. Jag och Anna har just nu mest huvudbry ang litteraturen men annars känns det mesta lugnt.

Nu ska ja sova men ni får höra mer imorron!
Puss o natti