Min Calle: A WINNER!!!

Min lilla skrutt VANN på utställningen i Vännäs. Han fick sitt första cert iaf, men blev placerad som andra bästa hanne!!

image71

Det gör ont att längta...

Idag på jobbet när jag stod och bredde smörgåsar hörde jag en låt på radion som tilltalade mig på ett sätt som jag aldrig varit med om tidigare!! När jag sökte på internet hittade jag även videon.
Lyssna på den::


http://www.youtube.com/watch?v=shzJY3msrnA


image70

myggbett och soleksem

Jaha, då satt jag här igen med en hel massa att skriva om och jag är rädd att jag inte minns hälften förrän jag loggat ur! Men vi kan ju börja från senaste nyhet....hehe!!

*Jag och Calle försöker att varje onsdag åka till Bredånger på träningskvällarna som är där!

Och i förra onsdagen när jag och Calle, som vanligt, farit dit för att träna och sedan kom hem skulle jag släppa ut honom ur bilen och detta var vad jag såg:


Och för er som sett Calle så vet ni att han ser helmysko ut i ansiktet på den här bilden. Det visade sig att han reagerat negativt på myggbetten han fått och svällt upp i hela ansiktet! :S Men jag hann bli jätterädd!  VI for i ilfart till mamma och fick kortison och då blev det bättre. Morgonen efter var han bara lite svullen om kinderna!

*Elvis har blivit utekatt, till sin egen stora lycka. Han började smita ut nu när vi haft lite öppet och vi insåg att det var lika bra att han fick börja vara ute och han är jätteduktig, kommer så fort vi ropar!

*Häromdagen for jag, Jonas och hundarna till Skeppsmalen för att solbada:


* självklart har vi ju varit iväg till Vilhelmina när lillasyster tog studenten!!


Men nu MÅSTE jag gå och vila lite om jag ska orka umgås med min älskling när han kommer hem!
VIsst är han underbar!?