ett litet midnattsinlägg..

Ligger i sängen och tänkte skriva ett litet inlägg eftersom det vart så länge sedan sist. Jag pluggar och står i som alltid, anatomin är, förhoppningsvis, över nu och vi har gått vidare med en ny kurs om människans livsvillkor.
Ikväll kom Karrå och Pelle hit eftersom lilla syster vart i Umeå och opererat bort en tand. Hon är lite groggy ikväll men mår kanske lite bättre imorron.
På tisdag åker jag till Dorro och sedan kommer Jonas på fredag! ::D
nej nu ska jag försöka mig på att sova lite!
puss o natti


Here we go again....

Imorron är det tentadags igen och jag är lite orolig för hur det ska gå. Jag hade ju otroliga 52 av 57 på duggan vi hade innan jul så jag för tillgodoräkna mig 12 poäng på den här tentan men ändå, känns inte som om jag kan ett enda dugg.
Wish me luck!!

"I'd Like To Think Like Einstein
Know The Equal Of Pi
And Never Need To As Why
Why, Why Boys Don't Cry
Where We Go When We Die
And Whats The Meaning Of Life"

-"Einstein" Gabriella Cilmi

Home sweet home

Hemma igen efter en lång tur till Varberg, Anna och mina små gullegryn. Vi har haft så mysigt, vart till havet och så var jag, Anna och Jonna till Gbg och tittade på MyDog-showen! Men nog är det skönt att vara hemma och starta vardagen igen.
Idag ringde jag till Gun-Marie på akuten för att fundera på sommarjobb, jag ska skicka in en ansökan så får jag väl se om jag har tur eller hur det är.
Men nu ska jag sätta mig och plugga, vi har tenta i Anatomi och Fysiologi nästa fredag och det är MYCKET som ska in i lilla huvudet!


Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore
- Volbeat "We"

Hela tågresan hem lyssnade jag på Volbeat! Ny favorit!