Ny vecka, ny kurs

Jaha, då var det dags igen med en ny kurs på skolan! Jag tycker alltid att det är trevligt att starta upp nytt, känns som om det är en eller två veckor som är ganska kravlösa....hehe, eller inte den här gången. Nu har vi en kurs på fem veckor och tre tentor! :S känns tungt men jag har ju också lärt mig att inte ta ut något i förskott! Brukar sällan vara så illa som man tror!
Kursen vi har efter detta innefattar 4 veckors praktik! Vi får väl se vart man hamnar! Ska jag måsta vara i Sollefteå så hoppas jag att det blir nu och inte sen när man har 10 veckors praktik! :S
Nu ska jag packa skolväskan och sedan hoppa i duschen!
puss

Underbara norrländska skog

Än en gång har jag förundrats över hur underbart det är att bo just här. Idag tog jag pojkarna med mig och gick en promenad. Först gick jag till skärpebacken sedan kom jag på att "ja, jag kan hälsa på svärmor".......nej, hon skulle ju vara borta, ja men jag går över skogen hem, gick relativt mycket vilse och var borta i över en timme med det var ett hårt skoterspår och vackert väder! Fantastiskt! Nu ska systeryster den mindre komma hit så det är väl bäst att jag ställer fram lite fika! :D
puss å hej

2 dygn, 5 timmar och 10 minuter

Ja, så länge sedan var det som jag tog en snus med nikotin i sist. Jag vet knappt om jag törs berätta det eftersom det känns så bra, men nu har jag gjort det iaf!

Den här vackra dagen har gått åt till att skriva rapport med reflektion om utvecklingspsykologi, krishantering och strategier! Mycket spännande ämne men man tappar glädjen när det strular med referenser och antal sidor. Det är ju så jäkla precist allting så man nästan vill kräkas lite! :S
Nästa måndag börjar nästa kurs: "Biomedicin och allmän farmakologi", låter det inte lite som att jag ska bli läkare?! fast kursen är ju bara dryga fem veckor så det är inte så allvarligt som det låter. Men på fem veckor ska vi ha tre tentor!!

Nu ska jag hoppa mig i säng och sedan är det en ny dag med nya bekymmer: Svärmor fyller år, möte på SSRK, skriva klart och lämna in rapporten och så kanske hundarna ska ha sig lite uppmärksamhet också!

gonatt alla sparvungar

Underbar vårvinter-dag

Jag undrar lite smått över varför inte resten av världen vill bo i Norrland när det är sådana dagar som det varit idag, för jag har väl aldrig upplevt något så underbart!
Och jag kan inte fatta att vi var helt ensamma på sjön idag, så fantastiskt! Gnistrande vit snö, några minusgrader och strålande solsken, ja, det är himlen!

"Hemma" i Dorotea, tentaresultat

Nu har jag vart "hemma" sedan i tisdags och hunnit träffa både Lars och Bangon, Shadia och hennes underbara små tjejer och världens bästa Veronica!
Jag sover hos farmor och har det hur bra som helst. Igår var jag ut till Karrå en sväng och sedan var jag och hälsade på Shadia, idag var jag nästan hela dagen hos Veronica och hade det mycket trevligt. Saknar henne något otroligt och hade jag kunnat hade jag tagit med henne till Ö-vik!! Jag skulle behöva nån sån där också!
Imorgon ska jag och Shadia baka bullar och fika, sedan har hon lovat att göra sånna goa bröd med salt spenat i åt mig! Är hon inte underbar så säg!
Imorgon kommer förhoppningsvis Jonas med Karin och Peter plus att pappa och Carina kommer från Östersund.
På lördag är det invigning på nya hotellet och då ska jag, Jonas, pappa och Carina dit och äte grillbuffé och sedan är det party....eller nåt. Jag ska iaf ta en likör 43 och mjölk och studera lillasyster när hon jobbar! :D
På lördag är det ju "Dorotea-dagen" och då ska jag, Jonas och hundarna träffa Shadia och flickorna på byn. Det är ju lite aktiviteter för barna så nåt kul kanske vi hittar på, annars kan vi väl gå och fika!

När jag var hos systeryster så fick jag en samtal från Anna-panna och hon tyckte jag skulle kolla resultatet av anatomitentan och det visade sig att jag hade inte bara klarat den (JIPPI!!) utan jag hade klarat det med VÄL GODKÄNT!! En helt underbar känsla att kunna lägga den bakom sig!

Satt på facebook ikväll och konstaterade att jag nog vart ganska normal ändå! :D Vissa kan ju inte just säga detsamma, stannade liksom i "fjortis-stadiet".

Puss o kram o gonatt