Sommar och sol och koskit i hagen

Hej på er alla solnjutare!
Nu är det väl underbart väder ute?! Solen skiner och fåglarna kvittrar, livet är toppen!

Igår var jag och Saffran på ännu en träff i apporteringskursen och det gick väl sisådär kan man säga: Vi började med en samling och då skötte hon sig jättefint, lite myror i baken men annars bra. Sedan var det en transportsträcka till platsen där vi skulle vara och då fick jag sträcka upp henne lite för hon flamsade onödigt mycket. När vi kom fram skulle vi släppa hundarna men fortsätta hålla följsamheten.....det gick ju inte så bra för oss som var först ut. Saffran tittade på mig med ögon som lyste upp och sedan drog hon.....låååångt. S*tan vad arg jag blev, men vad hjälpte det. Hon hade bara för mycket spring i benen. Men sedan skötte hon sig fint. Apporteringen gick bara bra och sedan skulle vi gå var för sig och träna. Men då hände det något, Saffran blev helt stissig och kunde inte koncentrera sig alls. Så vi la ner det hela!
Men som Maria säger så är vi ju inte på kurs för att visa hur duktiga vi är utan för att bli bättre.

Idag var jag, Jonas och Kurt på Målet och åt lunch, Kurt och Birgitta ska sätta sig på flyget till Mallis imorron.....orättvist, men jag unnar dom det. Men lite suger det allt!!

Imorron ska jag göra en elevtjänstgöring på SBK:s utställning, skönt att få börja någonstans med detta!
Men nu ska jag sätta mig framför TV:n eller om jag ska gå ut n stund!
Puss å kram på er!

Långsamt något hemskt!

Sitter på stationen och väntar....undrar om jag ska ta bussen eller om jag ska vänta på mitt hjärtas prins....bussen går om tio minuter.
Ja tror jag tar bussen ändå! Så tack för mig!!

Uppdatering

Hörrni, det här går ju inte!! Jag glömmer ju bort att skriva här efttersom att jag har så mycket med hemsidan, ja, och sen sitter jag inte vid datorn så mycket heller.

Just nu så jobbar jag heltid, i princip, på dialysbilen (jag skjutsar dialyspatienterna från hemmet och in på dialysen för att spara pengar åt landstinget). Och det är ju samma som jag ska syssla med i sommar. Sedan så ska jag, nästa vecka, skola in mig på multibilen som är som en lättare ambulans.

Jag och Saffran har ju börjat på jaktkurs, vilket går superbra och sedan har vi ju fantastiska kursledare också så det kan ju inte bli annat än bra.

Kursen med Hundstyrkan var otroligt rolig och jag och Calle lärde oss supermycket!!