I väntans tider....

Ja nu går vi verkligen i väntans tider, men än är det ju inte säkert såklart. Men det verkar väldigt lurt att Tekla har småttingar i magen och där ligger då vår lilla nykomling, Moltas (enligt mig iaf:). Om det är som vi misstänker så kommer han hem till oss i mitten på februari.

Idag har jag vart på dagiset och trivs lika bra i dag som igår. Imorron är jag ledig och ska passa på att tvätta, plugga och städa lite, sedan ska ju jag och Jenny fara en sväng och träna....måste ju göra någon nytta med!

Nu ska jag lägga mig och mysa med min älskling, och sova lite kanske man ska hinna med också!

Byggklossar och snoriga ungar

Första dagen på min nya praktikplats, Genebackens dagis, och det var jättekul. Pojken vars assistent jag går med är jättesöt, en riktig goding med en hemskt stark egen vilja. Helmysig!
I övrigt är dagiset fullt med snoriga ungar som gör det andra hysset efter det andra också det kan man ta med ett leende. Dom är ju så söta, men jag kan tänka mig att inte alla fröknar tycker att det är lika charmigt när dom hittade ett gäng blonda lockar i ett av lekrummen! *fniss*
Nej nu ska ja sova så jag orkar med resten av dagarna!

Ut i skogen och lite party...

Jag skulle ju så klart ha skrivit för ett tag sedan men det har vart full rulle i helgen. Igår kväll bjöd bästa Jenny på lasange och sedan vart det lite fest, vi for på Platinom och jag kan inte skryta så farligt över varken bemötande eller målgrupp. Hemskt vad gammal man vart helt plötsligt!

Idag har jag och jonas vart ute i skogen med två hundar som sken ikapp med solen. Så underbart väder och underbart sällskap! <3
Se själva:

Jonas och Fanta
Calle finFanta och Calle i skogen

Ikväll bjöd grannarna, Tobbe och Erica på lite gott vin och trevligt sällskap. MYCKET trevligt hade vi!! Känns som att jag missat en massa i sommar!



Yatzy, kaffe och frost

Imorse var det rejält kallt ute....eller ja, allt är ju relativt men det var frost på träden iaf. Idag har jag inte gjort så himla mycket. Sov hemskt gott i natt och sedan kom Chubby, mitt dagisbarn, vid 06.10 och jag släpade mig upp. När jag pratat lite med mamma och farit iväg så släpade jag mig till soffan där jag slocknade som ett ljus, vaknade i panik 11.28. Skyndade mig till mamma för att rasta gänget och mata alla hungriga.
Jag och Jenny for såklart ut i skogen med vovvarna och sedan gick jag och Tobbe till Catja för lite kaffedrickande, surr och Yatzy. När det var dags att förflytta sig därifrån for ja hem och möblerade om hela nedervåningen eller ja, hallen iaf.

Min älskling har kommit hem ikväll <3 Som jag längtat efter honom!
Därför ska ja hoppa i säng nu och mysa ner mig! :D
Imorron ska jag, Jonas, Bische och ett gäng av Jennys kompisar ut och svira lite. Eller äta lite och säkert ta oss en drink eller två.....kanske en öl me! *tsss* va busigt!! :D Så det innebär ju att ja kanske ska in till stan imorron och hitta lite kläder.....OM Jenny vännen vill hänga på vill säga!

//Kattis

...barnafödande och många tårar....

Ensam, solo ....ja unt so weither..... Jonas kommer hem imorron och ja saknar honom super! Tycker han kan skita i allt och komma hem och sova hos mig! Meeeen det går ju inte! Min älskling är ju bäst!!
Ja har kännt dig länge nu och ingen ja vet e som du
Du är den ja vet att ja vill ha   Som pusselbitar e vi två, olika men bra ändå

Tittade på TV4 Fakta (världens bästa kanal.....ja på onsdagar iaf) och det var "Förlossningkliniken". Som vanligt så tar ja i från tårna och hjälper dom stackarna att krysta och sedan gråter jag floder med dom när allt är klart! Hoppas att dom känner mitt stöd......*skakar på huvudet* så dumt!

Nu har jag sovit på tok för lite och skulle inte sitta här egentligen, men har man skaffat sig en blogg så har man, bara att göra sin plikt. Sov två stackars timmar idag och sedan var det fullt ös. Jag och Jenny var på stan och shoppade lite, en vinterjacka med tillhörande scarf för min del. Och så lite julklappar såklart! Vi for upp till mammsen och visade jackan:
Kommentar 1: "Har du fått lön idag?"
Kommentar 2: "Kan jag ha den?"
Hon e så go min mamma! :D Tur att jag lyckats trycka bort de värsta samvetskvalen så det bet inte så bra. Tror det är första gången på några år som jag har en riktig vinterjacka som jag tycker om!

Nu ska jag hoppa mig i säng eftersom jag får ett litet dagisbarn imorron! :D

Natti natt och sov sött!


"Dogs Rules"

Never pass up the opportunity to go for a joy ride.
Allow the experience of fresh air and the wind in your face to be pure ecstasy.
When loved ones come home, always run to greet them.
When it's in your best interest, practice obedience.
Let others know when they've invaded your territory.
Take naps and stretch before rising.
Run, romp, and play daily.
Eat with gusto and enthusiasm.
Be loyal.
Never pretend to be something you're not.
If what you want lies buried, dig until you find it.
When someone is having a bad day, be silent, sit close by, and nuzzle them gently.
Thrive on attention and let people touch you.
Avoid biting when a simple growl will do.
On hot days, drink lots of water and lay under shady trees.
When you're happy, dance around and wag your entire body.
No matter how often you're scolded, don't buy into the guilt thing and pout...run right back and make friends.
Bond with your pack.
Delight in the simple joy of a long walk.
If you stare at someone long enough, eventually you'll get what you want.
Don't go out without ID.
When you do something wrong, always take responsibility (as soon as you're dragged out from under the bed!)
If it's not sloppy, it's not a real kiss.
If at first you don't succeed, whine real loud.
Don't settle for cheap food.
Play nicely with others, but remind them that it's your toy.
Rainy days are best spent indoors.
When a loud thunderstorm comes at night, and the ones you need to impress with your bravery are asleep, it's okay to hide under the bed.

Nyfiken Calle







....zzz....eller?

"Inte då.....va?? ska man sova på natten????.......jag har då aldrig hört på maken så konstigt!! lika tokigt som att vara pigg och fräsch på dagen!!!!"   *fnys, skaka på huvudet*
SÅ; nu fick nu en inblick i vad min hjärna har för tankar vid halv sex på morgonen! Helt makalöst, jag har en notorisk oro i kroppen och har för första gången ingen aning om varför. Det blev ju mycket kaffe innan sängdags.......men jag har väl aldrig blivit påverkad av det förut. Jonas åkte iväg till Sthlm vid fyra, är jag orolig över honom? njaea inte mer än vanligt! Fattar NOLL!

Jag och Jenny ska in till stan idag och kolla lite, hon skulle köpa nån present till en kompis. Själv ska jag väl börja kika på julklappar. Hittade en jättebra sida med spännande saker i natt, så det har ju inte varit helt fruktlöst att sitta här och uggla. Men TYVÄRR kan jag inte berätta om den förrän efter jul! Men det kommer en länk och mer skryt i mellandagarna, alla gånger!

Jag tror att det kanske har kommit ikapp lite att min lilla Piga är borta, på riktigt nu. Hon kommer inte att komma hem till mig igen, och det smärtar djupt. Känns så orättvist att jag inte visste detta för ett år sedan, så jag kunnat ta vara på tiden mer. Men det hade nog inte gjort någon skillnad.
Började fundera på en sak när jag tänkte på allt kring hennes bortgång, när jag anar att det går åt det hållet tar jag avstånd redan vid första misstanke. Kanske för att skydda mig från ett krossat hjärta och hemska överraskningar. Samma sak med Freddo, mammas goa unghane, jag grät inte ens när han gick bort och det för att jag redan när han var liten och började halta tog avstånd. Nu kan jag däremot känna smärta över honom, han var ju bara för underbar. Men det var samma sak med Piga, jag sköt henne ifrån mig till sista stund. Sedan blev allt på riktigt och alldelens hemskt!
Saknar min lilla tös!

Hon har det nog bra uppe i hundhimlen, tar hand om Freddo och Flisan som mamma bad henne om, tills vi har tid att komma dit!

Calle och Fanta lever och mår, tror dom har ett ganska bra liv tillsammans med mig och Jonas. Vi trivs då med dom!

Nu ska jag gå ner och koka lite kaffe, kanske käka lite frukost!