Utställning

Idag har jag och världens bästa Calle vart på utställning i Nordmaling. Det gick superbra för oss: trea i BIS-finalen. Alltså var han tredje snyggaste hunden på HELA showen. Och det var säkert 15 olika raser när vi gick in i finalen. GANSKA bra skulle jag säga! :D
Calle skötte sig superfint, han morrade inte åt en enda hund och var allmänt trevlig. Dexter var också jätteduktig men det vart tyvärr mycket "sitta i bur" för hans del men när an väl var ute så skötte han sig jättebra.
Vi fick en chans att prata lite med Susanne också (Dexters ägare) som var en av domarna för dagen. Tyvärr så lyckades ju Calle skämma ut sig med att kissa på Susanne :S inge vidare! PINSAMT!!

Ser mycket fram emot min och Dexters helg i Gävle nu om någon vecka: då  jag, Susanne och ett helt gäng ska fara på utställning hela helgen!


Calle huvud

Nattjobb

Ja nu har jag gjort alla pass som finns på sjukhuset. Jag är inne på min andra natt och det har gått jättebra. Igår natt var jag bara så fruktansvärt trött eftersom att jag inte hade sovit så mycket som jag skulle ha behövt. Jag var upp klockan tio och for till mamma för att rasta hennes hundar och mata valparna som är kvar i lådan. Sedan skulle jag hem och sova meeeeeen så vart det ju inte. Är så svårt att sova när kroppen säger att man inte behöver. Så det slutade med att jag var en smärre trafikfara på hemvägen.

Alla <3-ns dag vart ju inte riktigt som jag tänkt mig. Jag sov hela dagen och sedan for jag hit (sjukhuset) och Jonas var ute på nån vag nånstans. :( Var väl inte den bästa jag haft. Men på söndag får vi ta igen det.
Då är vi lediga båda två så vi kanske ska ut och äta gott och så.

Nej nu ska jag gå och jobba, kanske göra lite nytta!
puss o kram